En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Projekt

Skräddarsydda företagsevent i världsklass

Split Kommunikation arrangerar skräddarsydda företagsevent i världsklass. I vår roll som eventkonsult tar vi ett helhetsansvar för ert event vilket gör att ni kan fokusera på att göra det ni gör bäst, som t.ex nya affärer eller överträffade säljmål. Det är detaljerna som gör helheten och vi har i över 15 år sett till att våra kunder lämnar sina evenemang med stärkta relationer och minnen för livet.

Återförsäljarkonferens

Återförsäljarkonferens på riktigt!

2021-10-5

Suzukis återförsäljare fick till slut chansen att träffas igen "på riktigt". En konferens som skjutits på under ett års tid och som nu äntligen blev av på fenomenala Ellery Beach House på Lidingö.

musslor

Äntligen Medelhavet!

2021-09-27

Efter drygt 18 månaders avhållsamhet från utlandsresor var det nu äntligen dags. Nypremiären mynnade ut i en välförtjänt konferensresa med kunder till Mallorca.

Split på Gotland

Magi på Gotland!

2021-06-23

Varför åka över ån…? Istället för att skicka sina bästa säljare och mäklare till Medelhavet valde två av våra kunder Gotland istället för sina incentiveresor

Innovations for our future

2021-06-14

NCAB Group Live är numera ett väletablerat relationsskapande, digitalt eventkoncept som samlar företagets anställda worldvide.

Två personer som sitter och diskuterar

Suzuki Lansering - "Vårstudion"

2021-05-22

När Suzuki genomförde sin största lansering på många år anlitade man Split för att hålla i trådarna.

Medarbetare i en studio som spelar in ett julevent

Globalt event med julstämning

2021-01-05

Strax före jul fick vi den stora äran att hålla i ytterligare ett globalt, digitalt event – denna gång ”NCAB Group Live - Christmas Edition”!

Digitalt event för Suzuki med bilar i studio

Suzuki Live - Digitalt event för återförsäljare

2020-12-14

Suzuki sänder live från finaste bilhallen i Norden - den inställda återförsäljarkonferensen blev en digital succé!

En grupp mäklare på balkong på västkusten

Mäklartätt på västkusten

2020-08-24

Att motivera och engagera sin personal är kanske viktigare nu än någonsin. Här har Sverige mycket att erbjuda under alla årstider i olika former.

Två programmledare på scen

Stronger together - ett globalt digitalt event!

2020-08-24

Vad gör man i dessa tider om man har bolag i 17 länder, många nyanställda och nya bolag, ny VD på ingång och har en tradition av att bygga en stark företagskultur?

Ett stort team i samma kläder

Säljkonferens i Brasilien

2019-12-03

Vad motiverar en säljare att prestera till sitt yttersta? Den frågan har säkert olika svar beroende på vem man frågar, men vi är tämligen säkra på att en resa till Rio de Janeiro smäller tillräckligt högt för de allra flesta.

New york skyline

Lönsamhetsligan - Nu inne på sitt 5:e år

2019-10-01

Genom att uppfylla olika parametrar som är viktiga för lönsamheten får representanter från medlemsföretagen i Sveriges största VVS-kedja delta på en konferensresa under några dagar.

Team i grekland framför havet

Incentive i Grekland för mästare

2019-10-01

Ett framgångsrecept för fastighetsmäklare är att hjälpas åt mellan kontoren genom att tipsa om affärer. De bästa i sin klass får lön för mödan och samlas här i fantastiska miljöer i den grekiska storstaden Aten med dess riviera.

Kollegor framför scen i Globen

Konferens & leverantörsmässa i Globen

2019-09-30

Comfort-kedjan arrangerar stor mässa för leverantörer och konferens för medlemmarna under en helg i september.

Reklamskylt för Suzuki i fjällen

Varumärkesbyggande i fjällvärlden

2019-09-30

Suzuki har under fem år haft ett nära samarbete med Stöten i Sälenfjällen. Här får gäster och besökare möjlighet att prova på den fenomenala 4-hjulsdriften i Suzukis olika modeller...

En stor grupp blandade människor på konferens

Global konferens i Baltikum

2019-09-30

Under 3 dagar samlades deltagare från hela världen för att konferera, lära känna varandra och utbyta erfarenheter.