En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Global kickoff & konferens i Dubrovnik!

Under 4 dagar samlade vi 450 deltagare från 15 länder i världsarvsstaden Dubrovnik i april. Temat för konferensen var "ai- authentic intelligence" där vi ville lyfta fram den mänskliga aspekten för företagets framgång.

Konferensdagarna fylldes med mycket varierande innehåll, med den gemensamma nämnaren personliga relationer och bygga det interna nätverket ännu starkare. Det genomfördes workshops, internationell gästtalare Anssi Rantanen, lagaktiviteter och fest med tema Game of Thrones, tema "red" en av kvällarna (som symboliserade hjärtat i konceptet), karaoke första kvällen förde alla närmare, excellenta band, DJ och trubadurer fick vi med från Sverige, liksom all teknik som krävdes. Konferenser och kvällar styrdes av makalöst proffsiga moderator och konferencier Julia Bendelins.

Ett galet inspirerande event för samtliga inblandade och troligtvis den högsta ratingen någonsin på genomförandet enligt deltagarenkäten.

Riktigt kul att kunna överträffa förväntningarna ännu en gång efter 15 års samarbete!

Kontakta oss

Kontakta oss på SPLIT för ett minnesvärt företagsevent