En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Företagsevent

Aktivera sinnena och vinn affären

Per definition är egentligen alla former av möten ett slags event. Men för att få ett företagsevent att generera affärsnytta och resultat krävs det erfarenhet, planering och professionalism, och det är här vi kommer in i bilden.

Ett företagsevent i en stor lokal med middag

Vi är som bekant utrustade med i huvudsak fem sinnen, de som avgör hur vi reagerar instinktivt på lukter, smaker, fysisk beröring, ljud och visuella intryck. Ska man beröra med sitt event är dessa beståndsdelar fundamentala. Helst vill man aktivera alla sinnen då det är från dessa intryck du skapar minnen som består. Vilket i slutänden avgör hur du agerar, inte minst i ett affärssammanhang.

Oavsett om du ska lansera en ny produkt eller tjänst, anordna en mässa eller kanske ett stort företagsjubileum står vi redo att hjälpa dig med mer än 15 års erfarenhet.

Projektet

Så här gör vi

1

Första möte

Vi vill alltid träffas personligen. I mötet sätter vi in oss in i kundens utmaningar och tankar kring projektet.

2

Offert

Vi presenterar ett första förslag på koncept, preliminärt program/innehåll och budget..

3

Uppstart projektgrupp

Uppstartsmöte med kundens projektgrupp där vi går igenom projektet i detalj, vem som gör vad och en tidplan.

4

Produktionsstart

Projektledning, upphandlingar & kvalitetssäkring av leverantörer, förproduktioner t.ex inbjudan, filmer, sajter etc. Löpande avstämnngar med projektgruppen.

5

Genomförande

Split projektleder och bemannar hela aktiviteten från början till slut, såvida annat inte är överenskommet.

6

Uppföljning

Webbaserad enkät skickas ut till deltagare för utvärdering av aktiviteten. Levererans av dokumentation.