En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Teambuilding i Oslo!

När snabbväxande Curious Mind vill samla sina medarbetare, många av dem konsulter som sitter ute hos kund, står teambuilding i fokus. Företaget vill också värna om sin starka hållbarhetsprofil, så transportsättet var en viktig fråga. Valet föll på tågresa från Stockholm till Oslo under några dagar i maj. En destination som många uppenbarligen inte varit på eller besökt på länge och alla blev mäkta imponerade av denna fantastiska "lilla" pärla till storstad i vårt västra grannland.

Inramningen var en variant på Mästarnas Mästare - Curious Mindmästarna. Förutom att det tävlades i olika grenar i centrala Oslo och i Holmenkollen, fick alla möjlighet att prova på eget valda aktiviteter vilket var mycket uppskattat. Eller vad sägs om bastuflotte på Oslofjorden (för de som gillar att chilla), kajakpaddling i kanaler och på fjorden (för den aktive), guidad tur i Oslo med museibesök (för de kulturintresserade) eller varför inte ZIpline från Holmenkollens hoppbacke och höghöjdsbana i skogsterräng (för de adrenalinstinna). Givetvis mycket umgänge med gemensam båttur och måltider som kröntes med grillmiddag och prisutdelningar på takterass i Oslos "hipster"kvarter.

Kontakta oss

Kontakta oss på SPLIT för ett minnesvärt företagsevent