En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Stronger together - ett globalt digitalt event!

Vad gör man i dessa tider om man har bolag i 17 länder, många nyanställda och nya bolag, ny VD på ingång och har en tradition av att bygga en stark företagskultur? Istället för att samla alla fysiskt hjälpte vi NCAB Group att genomföra ett digitalt event från studio på Bryggarsalen i Stockholm.

Under ledning av excellenta moderatorn Anna Olin Kardell och kapellmästare Anna Landström höjdes den digitala upplevelsen till det närmaste ett fysiskt möte man kan komma. C:a 400 personer deltog i eventet och fick förutom att se och lyssna på nya kollegor även delta i chat och gruppdiskussioner. Inför eventet skickades hälsningar in från alla världens hörn a´la Eurovision och hemkarantänen blev med ens riktigt social. Om bara den rätta viljan finns går det med andra ord att få folk att mötas även i virustider. Och allting är ju faktiskt bättre än att inte synas eller höras alls….

Kontakta oss

Kontakta oss på SPLIT för ett minnesvärt företagsevent