En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Kulinarisk kickoff på Åland!

Många kanske förknippar Åland med billig kryssning och taxfree-shopping. En totalt annan bild har vi av denna fantastiska ö i Östersjön, endast 2 timmar bort med båt från Grisslehamn.

Åland bjuder på magisk natur med ett levande bondelandskap och havet ständigt närvarande med lugna vikar och den vilda klippkusten i norr. Ön har ett unikt utbud av lokalproducerade råvaror och kan även betraktas som ett kulinariskt mecka. Tillsammans med vår kund Curious Mind besökte vi ön en kall men solig vårvinterhelg i början av april.

Under det njutningsfyllda temat "Culinary Minds" fick deltagarna själva stå för middagen under ledning av mästerkocken Michael Björklund på hans restaurang Smakbyn. Boendet i de makalösa klipphusen på Havsvidden kombinerat med konferens, bastubad och aktiviteter toppades av en svårslagen avslutningsmiddag på Gastropuben Stallhagen.

Svårare än så behöver det inte vara för att få till en hållbar konferens med extra allt!

Kontakta oss

Kontakta oss på SPLIT för ett minnesvärt företagsevent