En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Road trip på spanska solkusten!

Var åker man med företaget om man vill kombinera sol, värme och spännande aktiviteter i mars månad? Dessutom smidiga förbindelser från Sverige. Svaret är ganska enkelt - den spanska solkusten såklart!

Utöver givna platser som Marbella och Malaga så vill vi även slå ett slag för Tarifa, den sydligaste spetsen av den europeiska kontinenten. Med Marocko tvärs över sundet ligger denna pärla som sedan länge är ett surf- och kitemecka året runt. Här möts man av det karga, nordafrikanskt inspirerade landskapet, magiska stränder och en genuin stadskärna från morernas fornstora dagar.

Under 4 solstänkta dagar hann vi med surfing i Tarifa, flärd och utmanande canyoning i Marbella och avslutningsvis stadens puls i Malaga varvat med skönt beachhäng. Mycket upplevelse för såväl tid som pengar!

Kontakta oss

Kontakta oss på SPLIT för ett minnesvärt företagsevent