Tjänster
instagram

Projekt


Split Kommunikation arrangerar skräddarsydda företagsevent i världsklass. I vår roll som eventkonsult tar vi ett helhetsansvar för ert event vilket gör att ni kan fokusera på att göra det ni gör bäst, som t.ex nya affärer eller överträffade säljmål. Det är detaljerna som gör helheten och vi har i över 15 år sett till att våra kunder lämnar sina evenemang med stärkta relationer och minnen för livet.
Kontakta oss
2019-12-03
Se mer
2019-10-01
Lönsamhetsligan - nu inne på sitt 5:e år!

Genom att uppfylla olika parametrar som är viktiga för lönsamheten får representanter från medlemsföretagen i Sveriges största VVS-kedja delta på en konferensresa under några dagar. Det sker i samarbete med de viktigaste leverantörerna och resmålen varierar. Årets resa inleddes med konferens på Arlanda innan det bar iväg till New York för fortsatta äventyr och relationsskapande aktiviteter. 

Se mer
2019-10-01
Incentive i Grekland för Mästare!

Ett framgångsrecept för fastighetsmäklare är att hjälpas åt mellan kontoren genom att tipsa om affärer. De bästa i sin klass får lön för mödan och samlas här i fantastiska miljöer i den grekiska storstaden Aten med dess riviera. Här får de lära känna sina kollegor ordentligt och utbyta erfarenheter som mynnar ut i ännu fler samarbeten och affärer. Inramning och tema hämtas från TV-succén Mästarnas Mästare. Kan det bli mer passande?

Se mer
2019-09-30
Konferens & leverantörsmässa i Globen!

Comfort-kedjan arrangerar stor mässa för leverantörer och konferens för medlemmarna under en helg i september. Socialt och roligt nätverkande i kombination med presentationer av nya produkter och tjänster kan knappast bli mer effektivt än så här när 500 personer samlas under ett tak!

Se mer
2019-09-30
Varumärkesbyggande i fjällvärlden!

Suzuki har under fem år haft ett nära samarbete med Stöten i Sälenfjällen. Här får gäster och besökare möjlighet att prova på den fenomenala 4-hjulsdriften i Suzukis olika modeller i en miljö där det verkligen kommer till sin rätt. Suzuki har även bjudit på många andra uppskattade aktiviteter och upplevelser i skidsystem och anläggning. Detta långsiktiga arbete har resulterat i mycket hög kännedom om bilmärket samt mervärden för Stötens gäster. 

Se mer
2019-09-30
Global konferens i Baltikum!

Under 3 dagar samlades deltagare från hela världen för att konferera, lära känna varandra och utbyta erfarenheter. Temat var framtidsorienterat med tillbakablickar och firande av att företaget NCAB Group fyllde 25 år! Resultatet lät inte vänta på sig och få hade väl anat att Tallinn hade så mycket att erbjuda i form av kulinariska upplevelser, häftig natur och exceptionella lokaler för möten och fest!

 

Se mer