En helt ny nivå

Some Prefer Lime Instead of Tomatoes Kommunikation & Marknadsföring i Sverige AB, eller Split Kommunikation som vi normalt kallas, är en komplett eventbyrå som tar möten, konferenser, kickoffer och företagsevent till en helt ny nivå

Digitala & digifysiska events

En stark, personlig och digital upplevelse

Coronapandemin har skapat utmaningar att fysiskt kommunicera med kunder, personal och partners. Ett flexibelt alternativ som kan hålla dialogen och kontakten igång är livestreamade events. Med kreativitet och professionalitet kan man komma nära känslan av ett ”riktigt” event – där alla kan delta oavsett geografisk position.

Kaffekopp på bord framför digitalt event

Deltagande i det digitala eventet kan ske på olika sätt, till exempel hemifrån, tillsammans med kollegor på arbetsplatsen eller platsen sändningen sker ifrån som oftast är en speciell studio. Det primära är att skapa ett event som engagerar alla och upplevs personligt trots den fysiska distansen mellan deltagarna. Samtidigt handlar det om att hålla en hög professionell nivå på genomförandet, såväl innehållsmässigt som tekniskt.

Genom det digitala eventet vill vi skapa så mycket interaktion som möjligt mellan deltagarna var de än befinner sig, och därför utnyttjar vi alla tillgängliga medel som står till buds från teknikleverantörerna, exempelvis Zoom, för att uppnå detta. Det är att föredra att använda ett system och leverantör som de flesta redan är familjära med. Till vår hjälp har vi tekniker och kamerateam på plats som ser till att allt flyter på. Alla som deltar kommer att kunna använda chattfunktionen och även kommunicera via ljud o bild om så önskas.

Vi hjälper till att utforma innehållet tillsammans med er, med till exempel liveintervjuer, föreläsare, förinspelat material, awards, utmaningar och mycket mer.

Projektet

Så här gör vi

1

Första möte

Vi vill alltid träffas personligen. I mötet sätter vi in oss in i kundens utmaningar och tankar kring projektet.

2

Offert

Vi presenterar ett första förslag på koncept, preliminärt program/innehåll och budget..

3

Uppstart projektgrupp

Uppstartsmöte med kundens projektgrupp där vi går igenom projektet i detalj, vem som gör vad och en tidplan.

4

Produktionsstart

Projektledning, upphandlingar & kvalitetssäkring av leverantörer, förproduktioner t.ex inbjudan, filmer, sajter etc. Löpande avstämnngar med projektgruppen.

5

Genomförande

Split projektleder och bemannar hela aktiviteten från början till slut, såvida annat inte är överenskommet.

6

Uppföljning

Webbaserad enkät skickas ut till deltagare för utvärdering av aktiviteten. Levererans av dokumentation.