Tjänster
instagram

Det är vi som är split


Funderar du på att arrangera en kickoff, konferens, säljtävling, incentiveresa eller annat företagsevent har du hittat rätt. Split Kommunikation är en eventbyrå med många års erfarenhet av projektledning och konceptutveckling som skräddarsyr unika event åt företag.
Till vår portfolio

Janne Welander

+46 733 314205
janne@split.se

Kommunikation i alla dess former är bra, men det finns inget som slår det personliga mötet om du vill beröra och driva igenom förändringar i ett företag eller organisation. 25 år i branschen har också lärt mig att alltid ställa frågan ”Varför” till mina kunder och leverantörer.

Anders Welin

+46 733 314207
anders@split.se

Passionen för att få människor att mötas och för att hjälpa dem att kommunicera med varandra på ett nytt, inspirerande sätt fick oss att starta Split. Vårt fokus att göra det genom företagsevent och möten har varit avgörande för att vi fortfarande, efter 15 år, är kvar i branschen.

Skicka oss ett meddelande:

För snabbast service rekommenderar vi att ni slår oss en signal. Vi ser fram emot att prata med er. Det går även bra att maila oss med detta formulär så svarar vi så fort vi kan.
Tack! Ditt meddelande är skickat.