Tjänster
instagram

Projekt


Split Kommunikation arrangerar skräddarsydda företagsevent i världsklass. I vår roll som eventkonsult tar vi ett helhetsansvar för ert event vilket gör att ni kan fokusera på att göra det ni gör bäst, som t.ex nya affärer eller överträffade säljmål. Det är detaljerna som gör helheten och vi har i över 15 år sett till att våra kunder lämnar sina evenemang med stärkta relationer och minnen för livet.
Kontakta oss
Tillbaka
2019-12-03
Säljkonferens i Brasilien

Vad motiverar en säljare att prestera till sitt yttersta? Den frågan har säkert olika svar beroende på vem man frågar, men vi är tämligen säkra på att en resa till Rio de Janeiro smäller tillräckligt högt för de allra flesta. Att dessutom få träffa och umgås med sina kollegor från Spanien, Frankrike, Irland, Norge och Finland gör inte saken sämre. 80 personer mötte sommaren i december och fick sitt livs upplevelse!


2021-01-05
Globalt event med julstämning!

Strax före jul fick vi den stora äran att hålla i ytterligare ett globalt, digitalt event – denna gång ”NCAB Group Live - Christmas Edition”!

Ett späckat program med musik, intervjuer, inskickade video-julhälsningar, quiz m.m från jordens alla hörn, för att inte nämna de kreativa jultröjor som alla uppmanats att bära till förmån för Rädda Barnen. I studion med fantastiska ”Annorna” – moderator Anna Olin Kardell och kapellmästare Anna Landström var stämningen på topp, liksom hos medarbetarna i 14 länder från Kina till USA. Inga problem att det spände över 15 tidszoner heller.. Ett varmt och kärleksfullt möte de stora avstånden till trots, och ett fint avslut på ett i övrigt utmanande år.

 

Se mer
2020-12-14
Suzuki Live - digitalt event för återförsäljare

Suzuki sänder live från finaste bilhallen i Norden - den inställda återförsäljarkonferensen blev en digital succé!

När Suzuki Sverige ska presentera sin affärsplan för 2021, ett år då historiskt många nya bilmodeller lanseras, får man anpassa sig till rådande pandemiläge.

I samarbete med Split Kommunikation lyckas man locka sina återförsäljare att under en förmiddag bänka sig där hemma och delta interaktivt i sändningen som denna dag genomfördes från förträffliga Suzuki-handlaren St Olof Bil i Uppsala.

Resultatet blev enligt deltagarna oerhört bra och uppslutningen var suverän, t.o.m bättre nu än under normala konferenser.

Självklart längtar man efter att ses på riktigt igen, men detta gav mersmak och många frågor från återförsäljarna besvarades under sändning.

Se mer
2020-08-24
Mäklartätt på Västkusten!
Att motivera och engagera sin personal är kanske viktigare nu än någonsin. Här har Sverige mycket att erbjuda under alla årstider i olika former. Nu i augusti tog vi med ett mäklarföretags anställda till västkusten för nya och ”lagom” sociala upplevelser under idealiska sommarförhållanden. Segling, kajak, SPA, lagaktiviteter och goda måltider stod på agendan. Givetvis under ordnade former med hänsyn tagen till pågående pandemi. En perfekt uppladdning inför hösten helt enkelt!
Se mer
2020-08-24
Stronger together - ett globalt digitalt event!

Vad gör man i dessa tider om man har bolag i 17 länder, många nyanställda och nya bolag, ny VD på ingång och har en tradition av att bygga en stark företagskultur? Istället för att samla alla fysiskt hjälpte vi NCAB Group att genomföra ett digitalt event från studio på Bryggarsalen i Stockholm.

Under ledning av excellenta moderatorn Anna Olin Kardell och kapellmästare Anna Landström höjdes den digitala upplevelsen till det närmaste ett fysiskt möte man kan komma.

C:a 400 personer deltog i eventet och fick förutom att se och lyssna på nya kollegor även delta i chat och gruppdiskussioner. Inför eventet skickades hälsningar in från alla världens hörn a´la Eurovision och hemkarantänen blev med ens riktigt social.

Om bara den rätta viljan finns går det med andra ord att få folk att mötas även i virustider. Och allting är ju faktiskt bättre än att inte synas eller höras alls….


 

Se mer
2019-10-01
Lönsamhetsligan - nu inne på sitt 5:e år!

Genom att uppfylla olika parametrar som är viktiga för lönsamheten får representanter från medlemsföretagen i Sveriges största VVS-kedja delta på en konferensresa under några dagar. Det sker i samarbete med de viktigaste leverantörerna och resmålen varierar. Årets resa inleddes med konferens på Arlanda innan det bar iväg till New York för fortsatta äventyr och relationsskapande aktiviteter. 

Se mer
2019-10-01
Incentive i Grekland för Mästare!

Ett framgångsrecept för fastighetsmäklare är att hjälpas åt mellan kontoren genom att tipsa om affärer. De bästa i sin klass får lön för mödan och samlas här i fantastiska miljöer i den grekiska storstaden Aten med dess riviera. Här får de lära känna sina kollegor ordentligt och utbyta erfarenheter som mynnar ut i ännu fler samarbeten och affärer. Inramning och tema hämtas från TV-succén Mästarnas Mästare. Kan det bli mer passande?

Se mer
2019-09-30
Konferens & leverantörsmässa i Globen!

Comfort-kedjan arrangerar stor mässa för leverantörer och konferens för medlemmarna under en helg i september. Socialt och roligt nätverkande i kombination med presentationer av nya produkter och tjänster kan knappast bli mer effektivt än så här när 500 personer samlas under ett tak!

Se mer
2019-09-30
Varumärkesbyggande i fjällvärlden!

Suzuki har under fem år haft ett nära samarbete med Stöten i Sälenfjällen. Här får gäster och besökare möjlighet att prova på den fenomenala 4-hjulsdriften i Suzukis olika modeller i en miljö där det verkligen kommer till sin rätt. Suzuki har även bjudit på många andra uppskattade aktiviteter och upplevelser i skidsystem och anläggning. Detta långsiktiga arbete har resulterat i mycket hög kännedom om bilmärket samt mervärden för Stötens gäster. 

Se mer
2019-09-30
Global konferens i Baltikum!

Under 3 dagar samlades deltagare från hela världen för att konferera, lära känna varandra och utbyta erfarenheter. Temat var framtidsorienterat med tillbakablickar och firande av att företaget NCAB Group fyllde 25 år! Resultatet lät inte vänta på sig och få hade väl anat att Tallinn hade så mycket att erbjuda i form av kulinariska upplevelser, häftig natur och exceptionella lokaler för möten och fest!

 

Se mer