Tjänster
instagram

Digitala & digifysiska events


Coronapandemin har skapat utmaningar att fysiskt kommunicera med kunder, personal och partners. Ett flexibelt alternativ som kan hålla dialogen och kontakten igång är livestreamade events. Med kreativitet och professionalitet kan man komma nära känslan av ett ”riktigt” event – där alla kan delta oavsett geografisk position.
Till vår portfolio
DIGITALA EVENTS

En stark, personlig och digital upplevelse

Deltagande i det digitala eventet kan ske på olika sätt, till exempel hemifrån, tillsammans med kollegor på arbetsplatsen eller platsen sändningen sker ifrån som oftast är en speciell studio. Det primära är att skapa ett event som engagerar alla och upplevs personligt trots den fysiska distansen mellan deltagarna. Samtidigt handlar det om att hålla en hög professionell nivå på genomförandet, såväl innehållsmässigt som tekniskt.

Genom det digitala eventet vill vi skapa så mycket interaktion som möjligt mellan deltagarna var de än befinner sig, och därför utnyttjar vi alla tillgängliga medel som står till buds från teknikleverantörerna, exempelvis Zoom, för att uppnå detta. Det är att föredra att använda ett system och leverantör som de flesta redan är familjära med. Till vår hjälp har vi tekniker och kamerateam på plats som ser till att allt flyter på. Alla som deltar kommer att kunna använda chattfunktionen och även kommunicera via ljud o bild om så önskas.

Vi hjälper till att utforma innehållet tillsammans med er, med till exempel liveintervjuer, föreläsare, förinspelat material, awards, utmaningar och mycket mer.

Boka ett digitalt event
event_bild2