företagsevent

DET ÄR VI SOM ÄR SPLIT

Funderar du på att arrangera ett företagsevent, möte eller konferens- och incentiveresor har du hittar rätt. Split Kommunikation är en eventbyrå med många års erfarenhet av projektledning och konceptutveckling som skräddarsyr unika event åt företag.

Janne & Anders svarar!

Vad fick er att starta Split?

J: Vi ville starta eget företag eftersom vi trodde att vi skulle kunna erbjuda något unikt, baserat på vår långa erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation och event marketing. Företagsevent och företagsmöten är något som vi känner att vi verkligen behärskar till fullo!

A: Det var också passionen för att få människor att mötas och dela en gemenskap och för att hjälpa dem att kommunicera med varandra på ett nytt, inspirerande sätt. Vårt fokus att göra det genom företagsevent och möten har varit avgörande för att vi fortfarande, efter 14 år, är kvar i branschen.

Vad gör Split unikt?

J&A: Oss som personer och vår långa erfarenhet av eventbranschen. Kunden får vår insikt och kompetens samtidigt som vi tar ett helhetsansvar för projektet. Vi delegerar aldrig projektledningen till någon annan.

Vilka är era viktigaste personliga egenskaper som ni tillför kunderna?

A: Förmågan att prata kommunikation på riktigt. Sen ärlighet och ödmjukhet - vilket gör det enkelt för människor att lita på mig och skapa en stark relation, med Janne och med våra kunder.

J: Jag är väl organiserad och är bra på att se helheten, att få en god överblick i ett projekt. Kreativitet. Och som Anders säger, ärlighet. Vi är inte rädda för att kritisera varandra om det behövs. Den främsta anledningen till att vi fortfarande är verksamma är att vi tycker om varandra och att vi verkligen vill arbeta tillsammans. Vi kompletterar varandra helt enkelt.

Beskriv ett event eller en händelse som gjort ett stort intryck på er och varför?

A: Det finns förstås många företagsevents och händelser som jag är stolt över och som gått över förväntan. Ett exempel är ett event som vi gjorde för NCAB Group i Budapest där vi bl.a gjorde en variant av TV-formatet Draknästet för att stimulera och belöna kreativitet inom den världsomspännande organisationen. När människor efteråt sa "Detta är det bästa vi någonsin gjort", som vi faktiskt får höra rätt ofta,var det mycket tillfredsställande.

J: Det eventet är också ett jag minns särskilt väl. Ibland är kunder lite skeptiska till en del av de konceptet vi föreslår; "Det kommer inte att fungera här", kan de säga. Men vi står för konceptet och i slutändan är kunden glad över det. Vi försöker alltid leverera över kundens förväntningar och vi lovar aldrig något vi inte kan leverera.

Vilka är de tre viktigaste ingredienser för ett lyckat företagsevent?

J & A: Genomarbetat koncept, engagerade kunder, detaljstyrd logistik.

Vad gör dig mest stolt i ditt jobb?

J: När vi körde ett event på Kuba ställdes vi inför ett antal utmaningar. I början av 2013 var det en relativt ovanlig destination för ett företagsevent och det var svårt att hitta kvalitativt boende, mat och rätt kontakter. Vi löste det otroligt bra för kunden och den tid vi ägnade åt att kvalitetssäkra betalade sig. Så det är en stor del av det som gör mig stolt. Vi tar aldrig den lätta vägen när vi tar fram koncept och annorlunda miljöer för våra kunder. Och jag är stolt över vårt höga kvalitetstänk som att alltid hitta rätt partners som involveras i projekten.

A: Att arbeta med Janne gör mig väldigt stolt. Och den nyttan och den glädjen som ett lyckat uppdrag medför för våra kunder. Vi hör ofta partners och leverantörer säga "detta är den mest professionella eventgenomförande jag någonsin har varit med om". 


Företagsevent Janne
Janne Welander

Tel: +46 733 314205
janne@split.seFöretagsevent Anders
Anders Welin

Tel: +46 733 314207
anders@split.seKONTAKTA OSS

Om du vill komma i kontakt med oss på SPLIT Kommunikation gör du det enklast med hjälp av detta mailformulär alternativ per telefon.